Samen werken

voor een goed eindresultaat


Onze vrijwilligers

HOCE is een vereniging die alleen met vrijwilligers werkt. Onze inzet wordt niet geruild voor geld, maar wordt geruild voor het plezier dat wij beleven tijdens de hulp die wij aan u verlenen. Daarnaast is het voor ons prettig om te zien hoe u als eigenaar vorderingen maakt met uw hond en dat u samen met uw hond de gestelde doelen bereikt. We willen dat u, net als wij, plezier beleeft aan de omgang met honden. Wij zullen ons in ieder geval volledig voor u inzetten. Als u dat ook doet, staat niets een prettige hond-gezin relatie in de weg.
 
 

Ruud Stap

Voorzitter - ruud@hoce.nl

Ruud "de eigenwijze" heeft op het gehele vlak van gedrag en gehoorzaamheid jarenlange ervaring als instructeur. Hij werkt het liefst met de oudere ongeleide projectielen (het gaat in dit geval over honden). Ruud wandelt in het dagelijks leven met zijn speciaal naar Nederland gehaalde Roemeense herdershonden Vlinder en Hommel, een in Nederland zeldzaam soort genaamd Ciobanesc Romanesc Carpatin. Ruud is werkzaam als it'er bij een grote bandenfabrikant, waardoor hij dagelijks veel contact heeft met collega's uit heel Europa.
 
 

Pia Leijssenaar

Secretaris - pia@hoce.nl

Het eerste contact dat u met HOCE heeft zal (meestal) via Pia verlopen. Zij informeert u uitgebreid over onze werkwijze, de mogelijkheden en het cursusaanbod. Pia heeft vele jaren ervaring als instructrice op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid. Met Assko, haar Chodsky Pes, traint ze KNPV zoek- en speurhonden.
 
 

Bianca Martin

Penningmeester - bianca@hoce.nl

Bianca Martin is penningmeester en coach bij HOCE. Ze coacht de pups op een ongedwongen, speelse manier, zonder baas of hond druk op te leggen. Honden leren de basisvaardigheden en worden opgevoed, baasjes krijgen inzicht in het gedrag van hun hond. "Ik doe het uit liefde voor honden, maar ook om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Veel onacceptabel gedrag van honden is te voorkomen door goede training."  Bianca geeft les vanaf 2000. Ze heeft eerder lesgegeven in behendigheid en heeft gewerkt met moeilijke honden en asielhonden.
 

Pascal Vinke

Bestuurslid - pascal@hoce.nl

Bij Pascal ontbreekt het zeker niet aan hondenkennis. Pascal heeft als vrijwilliger gewerkt bij onder meer de Heuwkamp (nu DOC Enschede) en de dierenambulance. Hij heeft daarnaast ervaring als instructeur op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid. Pascal is bovendien een bedrijf begonnen als hondenbegeleider. Samen met onze coach Marije is hij de gelukkige bezitter van 3 honden. Met alle honden is naar hartelust getraind op onder meer behendigheid en gehoorzame huishond.
 
 

Jantina Oltwater

Al bijna 25 jaar ben ik besmet met het bouviervirus. Een geweldig ras qua karakter en uiterlijk. We hebben altijd 2 bouviers samen. Ons huidige teefje Reza is een herplaatser, ze kwam als 4 maand oud niet gesocialiseerd meiske bij ons. Zandor, onze reu is als pup bij ons gekomen. Door Reza's rugzakje ben ik in aanraking gekomen met diverse trainers en gedragsdeskundigen. Met alle honden heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd. Inmiddels zijn Reza en Zandor met pensioen en ben ik coach bij de leukste hondenschool van Twente, wat een eer!

Als medeoprichter, Voorzitter en Hoofd bemiddeling/ begeleiding bij de Stichting Bouviersupporters help ik bouviers in nood aan een nieuw thuis en ondersteunen wij bij gedragsproblemen en gezondheid. Mijn kinderwens om iets met honden te gaan doen is eindelijk uitgekomen bij HOCE en Stichting Bouviersupporters. 
 

Sanne Leijssenaar

Als coach ben ik werkzaam bij HOCE.

Naar jaren lang te hebben paardgereden en waarbij ik mij het lesgeven eigen te hebben gemaakt.

Jaren lang heb ik paardrijles gegeven, toen kwam na ongeveer 4 jaar geleden mijn eerste eigen hond, Noa, een Berner Sennen. Een hele fijne eerste leer hond.

Met Noa heb ik vanaf de basis nieuw tot en met de all round cursus gelopen bij HOCE en wat heb ik veel geleerd over mijn hond maar ook zeker over mij zelf als baas.

Als coach wil ik graag al mijn opgedane kennis en alle kennis die ik nu nog bij-leer over brengen op onze cursisten. 
 
 

Hans Ooitink

Hans heeft jarenlange ervaring in het lesgeven op diverse hondenscholen, voordat hij zich aansloot bij de HOCE. Hans geeft bij voorkeur de Apél trainingen en heeft zich ook gespecialiseert in het trainen van combinaties waarbij de relatie verstoort is. (Hond - Eigenaar relatie ;-))

Samen met mijn duitse herder train ik speur- en zoekwerk van allerlei voorwerpen. Ook zoekt en vindt zijn hond inmiddels slachtoffers in puin en/of ander omgevingen.

2016© copyright HOCE