Onze vrijwilligers

HOCE is een vereniging die alleen met vrijwilligers werkt. Onze inzet wordt niet geruild voor geld, maar wordt geruild voor het plezier dat wij beleven tijdens de hulp die wij aan u verlenen. Daarnaast is het voor ons prettig om te zien hoe u als eigenaar vorderingen maakt met uw hond en dat u samen met uw hond de gestelde doelen bereikt. We willen dat u, net als wij, plezier beleeft aan de omgang met honden. Wij zullen ons in ieder geval volledig voor u inzetten. Als u dat ook doet, staat niets een prettige hond-gezin relatie in de weg.
 
 

Ruud Stap

Voorzitter - ruud@hoce.nl

Ruud "de eigenwijze" heeft op het gehele vlak van gedrag en gehoorzaamheid jarenlange ervaring als instructeur.

Hij werkt het liefst met de oudere ongeleide projectielen (het gaat in dit geval over honden).

Ruud wandelt in het dagelijks leven met zijn speciaal naar Nederland gehaalde Roemeense herdershond Ursa, een in Nederland zeldzaam soort genaamd Ciobanesc Romanesc Carpatin. 
 

Sanne Leijssenaar

Secretaris - sanne@hoce.nl

Van kinds af aan ben ik opgeroeid met honden en ging ik al met mijn moeder
mee naar de hondenschool, waar ik als kind al mocht helpen met spullen
klaar zetten voor de flyball bijvoorbeeld.

Toen ik eenmaal op mijzelf ging wonen kwam er al vrij snel een eerste eigen hond, hier mee heb ik alle cursussen van HOCE doorlopen en kwam ik er achter dat het strakke appèl mij erg goed past.

Toen ik benaderd werd om zelf les te geven heb ik hier ook niet over getwijfeld en ben ik met veel enthousiasme gestart, eerst als stagiaire en na mijn opleiding als kynologisch instructeur als coach.

Door mijn werk in de zorg heb ik de nodige kennis van mensen, en daarnaast heb ik bijna dagelijks contact met de honden in dierenopvangcentrum Enschede. Hierdoor wordt mijn kennis elke dag opnieuw getest en uitgedaagd.
 
 

Bianca Martin

Penningmeester - bianca@hoce.nl

Bianca Martin is penningmeester en coach bij HOCE.

Ze coacht de pups op een ongedwongen, speelse manier, zonder baas of hond druk op te leggen. Honden leren de basisvaardigheden en worden opgevoed, baasjes krijgen inzicht in het gedrag van hun hond.

 "Ik doe het uit liefde voor honden, maar ook om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Veel onacceptabel gedrag van honden is te voorkomen door goede training."  
 

Pascal Vinke

Bestuurslid - pascal@hoce.nl

Bij Pascal ontbreekt het zeker niet aan hondenkennis. Pascal heeft als vrijwilliger gewerkt bij onder meer de Heuwkamp (nu DOC Enschede) en de dierenambulance. 

Hij heeft daarnaast ervaring als instructeur op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid. 

Op dit moment geeft Pascal geen les, maar is nog wel actief bestuurslid.
 
 

Pia Leijssenaar

Coach - pia@hoce.nl

Pia heeft vele jaren ervaring als instructrice op het gebied van gedrag en gehoorzaamheid.

Met Assko, haar Chodsky Pes, traint ze KNPV zoek- en speurhonden.
 
 

Hans Ooitink

Coach - hans@hoce.nl

Hans geeft al meerdere decennia les en heeft in die tijd zelf meerdere honden gehad. Al voor het bestaan van het HOCE gaf Hans les bij verschillende hondenscholen. Al deze kennis past hij nu toe in coachen bij het HOCE.

Hans geeft de voorkeur aan het strakkere appèl en heeft zich gespecialiseerd in het trainen van combinatie met een verstoorde hond-begeleider relatie.

Hans traint ook met zijn eigen hond Sara KNPV.
 

Tessa Winkelman

LL coach - tessa@hoce.nl

Van huis uit ben ik opgegroeid met honden. Inmiddels woon ik op mezelf en hoop ik in de nabije toekomst een eigen hond te verwelkomen.

Al van kinds af aan haalde ik mijn plezier uit het kunstjes aanleren bij onze eigen honden. Hoe ouder ik werd, hoe interessanter ik het trainen met honden vond. Daarbij vond ik hondengedrag ook steeds interessanter worden. 

Via één van de coaches ben ik een keer komen kijken bij de lessen van H.O.C.E. Vanaf dat moment ben ik steeds vaker komen kijken en vervolgens er steeds verder ingerold. Uiteindelijk ben ik dus op het veld beland, naast mijn ervaren collega coaches. 

Mijn doel is om de baasjes zo goed mogelijk te coachen, zodat de samenwerking tussen baas en hond goed verloopt en de hondjes er ook nog wat van opsteken. 

2016© copyright HOCE