Jantina Oltwater

Coach

Al meer dan 25 jaar ben ik besmet met het bouviervirus. Een geweldig ras qua karakter en uiterlijk. We hebben altijd 2 bouviers samen. Ons huidige teefje Reza is een herplaatser, ze kwam als 4 maand oud niet gesocialiseerd meiske bij ons. Sinds kort hebbben we een nieuwe uitdaging in huis, Vince. U raadt het al een bouvier.

Door Reza's rugzakje ben ik in aanraking gekomen met diverse trainers en gedragsdeskundigen. Met alle honden heb ik diverse cursussen en trainingen gevolgd. Inmiddels is Reza met pensioen en ben ik coach bij de leukste hondenschool van Twente, wat een eer! Vandaar dat we hier ook lopen met Vince. Dat mag mjn man overigens doen, dan kan ik het gedrag observeren en natuurlijk ontzettend veel foto's maken en video's opnemen.

Als medeoprichter, Voorzitter en Hoofd bemiddeling/ begeleiding bij de Stichting Bouviersupporters help ik bouviers in nood aan een nieuw thuis en ondersteunen wij bij gedragsproblemen en gezondheid. Mijn kinderwens om iets met honden te gaan doen is eindelijk uitgekomen bij HOCE en Stichting Bouviersupporters. 


2016© copyright HOCE